Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στάση για μπουγάτσα στην Καβάλα – Η «συμβουλή» του Γιάννη Οικονόμου

Περιοδεία σε Καβάλα και Ξάνθη πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να δοκιμάσει μια… ξακουστή μπουγάτσα της Καβάλας (και όλης της Βορείου Ελλάδας), με την Γιάννη Οικονόμου να δίνει τις απαραίτητες «συμβουλές».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέβασε ένα story στο Instagram και έγραψε: «Ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!». Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, κάθισαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο kavalanews.gr, ακούγεται ο Γιάννης Οικονόμουνα λέει «το ιδανικό συνοδευτικό είναι το σοκολατούχο γάλα», δίνοντας αν μη τι άλλο μια… σωστή συμβουλή για τη μπουγάτσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331