Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παιανίας: Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές

«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»

Τις πλήρως ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής (2.5.25).

Κατά την ξενάγησή του στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανιάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με αθλητές του στίβου αλλά και νεαρούς αθλητές της ξιφασκίας που πραγματοποιούσαν την ώρα της επίσκεψης την προπόνησή τους.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας, που ανακαινίστηκαν πλήρως, θα προπονούνται πλέον αθλητές στίβου και ξιφασκίας.

Οι ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παιανίας
Οι ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παιανίας / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Αποτελούσε εξ’ αρχής μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση μας η αξιοποίηση εγκαταστάσεων που είχαν κατασκευαστεί και με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες οι οποίες δυστυχώς στην πορεία του χρόνου  είχαν εγκαταλειφθεί και είχαν περιέλθει σε καθεστώς πλήρους απαξίωσης», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μικρούς αθλητές της ξιφασκίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μικρούς αθλητές της ξιφασκίας / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Σήμερα βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον πολύ όμορφο χώρο το πολυαθλητικό κέντρο στην Παιανία με δυο εμβληματικές κλειστές εγκαταστάσεις η μια για να φιλοξενήσει τον κλειστό στίβο αλλά και διάφορα αθλήματα σάλας αλλά και αυτό το κλειστό γήπεδο στο οποίο βλέπετε πίσω μας νέες και νέους να ασχολούνται με το πολύ όμορφο σπορ της ξιφασκίας να είναι πολύ χαρούμενοι γιατί απέκτησαν το μόνιμο σπίτι τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει με μπλούζα που του έκανε δώρο ο σύλλογος ξιφασκίας Κηφισιάς
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει με μπλούζα που του έκανε δώρο ο σύλλογος ξιφασκίας Κηφισιάς / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νεαρό αθλητή της ξιφασκίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νεαρό αθλητή της ξιφασκίας / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα. Το υπουργείο κινείται σε αυτή την κατεύθυνση και για εμάς η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση είναι τα χαμόγελα των αθλητών και αθλητριών που μπορούν πλέον να αθλούνται σε συνθήκες αντάξιες των προσδοκιών τους», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Χαρδαλιά και τη Σοφία Σακοράφα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Χαρδαλιά και τη Σοφία Σακοράφα / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν στην επίσκεψή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 1
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 11
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας