Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας στο μήνυμά του για το Πάσχα.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για το Πάσχα «η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς».

Αναλυτικά το μήνυμα του πρωθυπουργού: Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία. Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας.

Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.

Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή εμφάνιση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο – Φωτογραφίες της νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ λίγο πριν έρθει στην Αθήνα
Στην εκδήλωση έλαβαν, επίσης, μέρος οι πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Ουκρανία και την Κύπρο, η Τατιάνα Μπλάτνικ, αλλά και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός
H νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ 3
«Παραπάνω από επίκαιρες οι δηλώσεις Καραμανλή για τις επιθέσεις στον θεσμό της Δικαιοσύνης» λένε στην κυβέρνηση
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε επίσης ότι «αν αποβεί άκαρπη η αποκατάσταση του σεβασμού και της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς οδεύουμε προς μείζονα θεσμική κρίση»
Μέγαρο Μαξίμου 5