Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Η Τζιλ Μπάιντεν καλωσόρισε τη Μαρέβα και τις κόρες του Πρωθυπουργού

Πριν αρχίσει η δεξίωση στο Λευκό Οίκο που παραθέτει ο Τζο Μπάιντεν για τα 201 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δύο ηγέτες προχώρησαν σε δηλώσεις, ενώ μία σύντομη ομιλία παραχώρησε και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν. 

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Τκαλωσόρισε ξεχωριστά την οικογένεια του Έλληνα πρωθυπουργού, κάνοντας αναφορές στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τις κόρες τους, Σοφία και Δάφνη.

plano

«Επιτέλους καλωσήρθατε στον εορτασμό των 200 ετών και στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο κυβερνήσεων μας. Είναι εκπληκτικό που βλέπω πολλού φίλους εδώ”, είπε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

jillBiden

Και συνέχισε: «Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ πολλές φορές την Ελλάδα. Είναι χαρά μου που επιστρέφω αυτή τη φιλοξενία σε εσάς. Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του. Τη Σοφία, τη Δάφνη… Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις», ανέφερε – μεταξύ άλλων – κατά την ομιλία της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Δείτε όσα είπε η Τζιλ Μπαίντεν, καθώς και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τζο Μπάιντεν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες