Πολιτική

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για ομιλία Τσίπρα: Τα οράματα και οι αυταπάτες του κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία

«Ο κ. Τσίπρας ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου ανέφερε στη δήλωσή του:

«Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του Πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα. Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο.
ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4