Πολιτική

Λεβέντης: Η Τουρκία θέλει το Καστελόριζο εκτός Δωδεκανήσου

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Βασίλης Λεβέντης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέλυσε τα επιχειρήματα του κόμματος του υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης,

“Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη συνάντηση την είχα ζητήσει εγώ ανησυχώντας για τις εξελίξεις. Τόνισα ότι η κυβέρνηση διαψεύδεται, μου έλεγε ότι έχουμε μέχρι τις 7 Μαρτίου περιθώριο. Μέσα σε ένα 24ωρο διαψεύστηκε η κυβέρνηση για το προσφυγικό.

Η Τουρκία θέλει το Καστελόριζο εκτός Δωδεκανήσου, για να μην μπορεί να γίνει η ΑΟΖ η κυπριακή με την Αίγυπτο. Οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι αρνητικές. Υπέβαλα ένα υπόμνημα και ανέλυσα τα επιχειρήματα της Ένωσης Κεντρώων υπέρ της οικουμενικής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα άκουσε με κατανόηση”, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη ότι η σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία