Πολιτική

Λεβέντης: Να τους δώσουμε ανταλλάγματα για να πάρουν το όνομα “Σκόπια”

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει οικονομικά ανταλλάγματα στην ΠΓΔΜ, προκειμένου αυτού υιοθετήσει το όνομα "Σκόπια" εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρώτο Θέμα», σημείωσε πως σε ένα ενδεχόμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, «θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική. Τα έχουμε εξετάσει αυτά;».

Παράλληλα εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν, ο ίδιος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Πηγαίνουμε σε μία προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ» είπε και προέβλεψε ότι «θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (σ.σ το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη, ότι «πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση 230 βουλευτών και να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί».

Ερωτηθείς, ωστόσο, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Ένωση Κεντρώων σε μία τέτοια κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν έχουμε καψούρα για υπουργεία. Η κ. Γεννηματά και ο κ. Καμμένος θέλουν μερίδιο στα λάφυρα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
11
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3