Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μάξιμος Σαράφης» – ΝΔ: Με τις διαβόητες «καταθέσεις» του έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκευωρία Novartis

«Μάξιμος Σαράφης» – ΝΔ: Με τις διαβόητες «καταθέσεις» του έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκευωρία Novartis

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τον «Μάξιμο Σαράφη». Είναι ο κουκουλοφόρος μάρτυρας, που με τις διαβόητες «καταθέσεις» του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μία άνευ προηγουμένου σκευωρία, σχολίασε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ακόμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον «Μάξιμο Σαράφη»  ότι αφού «εξέθεσε τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες».

Η γραπτή δήλωση του κυβερνώντος κόμματος:

Ο «Μάξιμος Σαράφης», ο κουκουλοφόρος μάρτυρας που με τις διαβόητες «καταθέσεις» του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μια άνευ προηγουμένου σκευωρία με στόχο δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν κεντρικό τραπεζίτη και επτά υπουργούς, εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες.

Κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που ανέθεσαν τη συγκεκριμένη δουλειά κι έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις, στηριζόμενοι σε τέτοιους ανθρώπους, εμφανίζονται σήμερα κήνσορες της ηθικής, «τιμητές της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξεως».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις