Το Μαξίμου κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι “συνεχίζει να λειτουργεί ως «αντιπροσωπεία» ενός μηχανισμού, της τρόικας, τα κεντρικά γραφεία της οποίας έβαλαν λουκέτο και ξέχασαν να την ειδοποιήσουν”!
Κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας, σημειώνοντας ότι “εκεί θα λογοδοτήσει όπως λογοδότησε και στις 25 Γενάρη”.
“Αρκετά κ. Σαμαρά παίξατε με τις ζωές των άλλων…”, τονίζει το Μαξίμου και υπενθυμίζει με σαρκαστικό τρόπο ότι “σήμερα είναι 28 Φεβρουαρίου, η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…”.