Πολιτική

Μανιάτης: “Αργυρώνητοι βουλευτές δεν υπάρχουν”

Κάθετα αρνητικός ως προς τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει των εκλογών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

«Ούτε αργυρώνητοι βουλευτές υπάρχουν, ούτε τα ΑΤΜ των τραπεζών θα σταματήσουν να λειτουργούν» δήλωσε ο κ. Μανιάτης, απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι «δεν είναι δυνατόν να επικρατούν συνθήκες ακραίας πόλωσης, στον βωμό ενός μικρού δικομματισμού» και πρόσθεσε: «υπονομεύεται η εθνική προσπάθεια, υπονομεύεται η εθνική οικονομία και κυρίως, υπονομεύεται η διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας μπροστά στις κρίσιμες στιγμές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συστράτευση όλων μπροστά στην εθνική προσπάθεια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος