Πολιτική

Μανουέλ Βαλς ο… φιλέλληνας! Το “τιτίβισμά” του στα ελληνικά!

Να είναι μήνυμα; Ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, στα βήματα... "αγάπης" του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την Ελλάδα, τουϊτάρει στα ελληνικά, την φράση "η Ελλάδα είναι η Ευρώπη"!

Μπορεί να είναι προάγγελος των πολιτικών εξελίξεων, μπορεί και όχι.

Άλλωστε η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη στείλει γραπτό αίτημα στον ESM, το οποίο μάλιστα και απαντήθηκε.

Όλα αυτά την ώρα που οι επόμενες ημέρες είναι οι πλέον κρίσιμες όσον αφορά στο δίλημμα που έθεσαν οι ευρωπαίοι εταίροι στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και το οποίο ουσιαστικά ήταν το εξής: “Συμφωνία ή Grexit”.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός, λοιπόν, ίσως ξέρει κάτι, αφού ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριαμσό στο twitter την φράση “η Ελλάδα είναι η Ευρώπη”.

Αν σας θυμίζει κάτι η συγκεκριμένη φράση, εμείς θα σας πούμε ότι είναι η φράση που χρησιμοποίησε και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην “θευλλώδη” συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 29 Ιουνίου….

Δείτε το tweet του Γάλλου πρωθυπουργού το οποίο αναφέρει: “Στον ελληνικό λαό λέω: Η Ελλάδα είναι η Ευρώπη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Μικρή πτώση η ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, ανεβαίνει η Πλεύση Ελευθερίας – Τα «κόμματα» Τσίπρα και Σαμαρά
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το σαφές προβάδισμα με 29%, αλλά χάνει μία ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση της Pulse
Εκλογές
Νίκος Παππάς για την επίθεσή του στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο: «Είχα λάθος αντίδραση στη δική του δράση – πρόκληση»
«Θα έπρεπε να είχα λειτουργήσει αλλιώς σε όσα έκανε όντας σε αυτή την κατάσταση, η οποία ίσως ήταν ο λόγος που "μετέφερε" γεγονότα και φράσεις όπως ο ίδιος πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν» λέει ο ευρωβουλευτής
Νίκος Παππάς 53
Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την επίθεση του Νίκου Παππά σε δημοσιογράφο: «Καταδικάζουμε την τραμπούκικη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή»
«Πράξεις βίας και επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος λειτουργών του Τύπου δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια ζωή και δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συγχαίρει την Ελλάδα για το «σπάσιμο» του κυκλώματος μεταφοράς τόνων κοκαΐνης
Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την υπόθεση οδήγησε στον εντοπισμό πλοίου με κοκαΐνη αξίας 100 εκατ. ευρώ και στη σύλληψη 10 μελών του κυκλώματος, ανάμεσά τους και του 61χρονο «Έλληνα Εσκομπάρ»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά - «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»
«Στους συναδέλφους που με αναζητούν για μία δήλωση ή μία σύνδεση: Δεν θα βγω πουθενά, δεν έχω κάτι άλλο να πω» ξεκαθαρίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος
Ο Νίκος Γιαννόπουλος