Πολιτική

Μαραθώνιος Αθήνας 2022: «Προβάλλει διεθνώς την Ελλάδα», λέει ο Βασίλης Κικίλιας

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Αθήνα όπου διεξάγεται ο 39ος Κλασικός Μαραθώνιος με τον Βασίλη Κικίλια να στέλνει το δικό του μήνυμα. 

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του στο Twitter ανάμεσα στα άλλα αναφέρει ότι πρόκειται για έναν αγώνα που προβάλλει την Ελλάδα διεθνώς.  

«Ένας εμβληματικός αγώνας που προβάλλει την Ελλάδα διεθνώς. Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ στηρίζουν τη μεγάλη γιορτή του 🇬🇷 αθλητισμού με 18.000 επισκέπτες από 100 χώρες. Η συμμετοχή αποτελεί για τον κάθε αθλητή μία προσωπική νίκη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης