Πολιτική

Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη: «Δεν σας φταίει η κυβέρνηση για τις δηλώσεις στελεχών σας – Ζαλιστήκαμε»

Εμείς δεν αφήνουμε ουδεμία χαραμάδα για να συζητήσουμε με τους πρωταγωνιστές του πιο μαύρου χθες είτε αυτοί ανήκουν στην ακροδεξιά είτε αριστερότερα

Επίθεση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση για αλλαγή στάσης στο θέμα της υιοθέτησης της woke ατζέντας εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο  Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στις κατηγορίες του Νίκου Ανδρουλάκη περί παραποίησης των λεγομένων του τόνισε:

«Νομίζω ότι ο κ. Ανδρουλάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και το κάνει χειρότερο. Είχα πει ότι ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ παίρνεις ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα και προσπαθώντας χθες να το δικαιολογήσει είπε ότι δεν αναφερόταν μόνο σε κόμματα της κεντροαριστεράς αλλά και σε άλλα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ παίρνεις και Βελόπουλο ή Λατινοπούλου. Εμείς σχολιάζουμε αυτά που ακούμε. Δεν τους φταίει η κυβέρνηση».

Για τα όσα καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ στον Κώστα Τασούλα είπε ότι αφού απέτυχε το ακροδεξιό τους αφήγημα ξεκίνησαν μια επιχείρηση λάσπης.

Άλλοι μας δίδαξαν την έννοια της κωλοτούμπας

«Όσοι μιλούν για κυβιστήσεις, γιατί δυστυχώς η χώρα μας με αυτούς που κυβέρνησαν πριν από εμάς δίδαξε την έννοια της κωλοτούμπας παγκοσμίως, δεν έχουν κάτσει να διαβάσουν ποια είναι η περιβόητη woke  ατζέντα που έφτασε σε ακραίες διατυπώσεις και θύμωσε τον κόσμο. Αυτό που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με την woke ατζέντα. Δεν μιλάμε για καμία κυβίστηση. Σκοπίμως μπλέκουν ζητήματα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να θυμώσουν την κοινωνία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ουδέποτε υιοθέτησε τις ακρότητες της woke ατζέντας. Είναι ξεκάθαρο ότι τα φύλα είναι δυο. Άλλο πράγμα να σέβεσαι τα δικαιώματα των συμπολιτών σου και άλλο να υιοθετείς τις ακρότητες της woke ατζέντας».

Για το θέμα των συνεργασιών ξεκαθάρισε ότι η συζήτηση είναι πρόωρη και το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. «Όταν έρθει η ώρα θα ζητήσουμε ισχυρή εντολή από τους πολίτες. Εμείς δεν αφήνουμε ουδεμία χαραμάδα για να συζητήσουμε με τους πρωταγωνιστές του πιο μαύρου χθες είτε αυτοί ανήκουν στην ακροδεξιά είτε αριστερότερα. Δεν μπορείς να μιλάς για μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να μην κόβεις την συζήτηση για συγκυβέρνηση με αυτούς που έφεραν την μεγαλύτερη οπισθοδρόμηση στη χώρα. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ  να μιλά για διπλή σύγκληση στη χώρα και να θέλεις να συζητήσεις με αυτούς που κυβέρνησαν με το η αυτοί η εμείς που έκαναν προγραφές δημοσιογράφων. Η συζήτηση είναι πρόωρη και η μόνη μας δουλειά είναι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ζήτημα ανασχηματισμού και ο μόνος που γνωρίζει είναι ο πρωθυπουργός. «Τα περί στροφής είναι όροι περασμένων δεκαετιών. Οι υποψήφιοι επελέγησαν για την διαδρομή τους, την στάση τους την πολιτική τους παρουσία και οι δυο εκλέγονται εδώ και πολλά χρόνια από τους πολίτες. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο προς τους πολίτες και τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2
Δημοσκοπήσεις Prorata και Palmos Analysis: «Πικρή» πρωτιά για τη ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά
Κατώτερα των προσδοκιών της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι τα ευρήματα των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων, Prorata και Palmos Analysis, μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Κάλπη 5