Πολιτική

Μαστρογεωργίου: Το σκάνδαλο Πετσίτη – Αρτεμίου πρέπει να διερευνηθεί

Ερωτήματα προς την κυβέρνηση θέτει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναφορικά με την υπόθεση Παππά - Πετσίτη - Αρτεμίου.

Σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως μπορεί ο Τζανακόπουλος να “άδειασε” τον κ. Παππά για να κρατήσει αποστάσεις, ωστόσο το σκάνδαλο πρέπει να διερευνηθεί.

«Μπορεί ο κ. Τζανακόπουλος να αδειάζει ανοιχτά τον κ. Παππά, επιθυμώντας προφανώς να κρατήσει αποστάσεις από το έτερο μέλος της παρέας του Μαξίμου, τα ερωτήματα, όμως, που έχουμε θέσει δεν έχουν ακόμη απαντηθεί», τόνισε ο κ. Μαστρογεωργίου και διατύπωσε τις εξής ερωτήσεις:

« – Ποια είναι η σχέση του Νίκου Παππά με τον Αρτεμίου που έστελνε παράνομα χρήματα στον Πετσίτη;

– Γιατί ο κ. Πετσίτης, ενώ αμειβόταν πλουσιοπάροχα από την ELFE, μπαινόβγαινε το 2016 και το 2017 στο Μαξίμου και τη ΔΕΠΑ, όπως δημόσια έχει πει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Θεόδωρος Κιτσάκος;

– Πόσο ηθικό είναι να δουλεύει η κ. Ξεπαπαδέα για τον Αρτεμίου, ο οποίος είναι δικηγόρος και διαχειριστής εταιριών που συνδέονται με υπόδικο επιχειρηματία ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος Υπουργού;».

Ο κ. Μαστρογεωργίου προσθέτει: «Το σκάνδαλο Πετσίτη-Αρτεμίου-Παππά θα αποκαλυφθεί πλήρως. Και τότε θα φανούν όλες οι σκοτεινές πτυχές των σχέσεων διαπλοκής που προσπαθεί να συγκαλύψει το Μαξίμου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1