Πολιτική

Ματαίωσε λόγω καρκίνου τη συνάντηση με τον Σαμαρά ο πρόεδρος της JP Morgan

«Είναι σημαντικό για την Ελλάδα να προσφέρει σταθερό περιβάλλον στους επενδυτές» υποστηρίζει ο Τζέιμι Ντάιμον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, ο οποίος ματαίωσε τη συνάντηση του με τον Α. Σαμαρά καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο.

*«Στη JP Morgan δεν είμαστε φίλοι μόνο στα εύκολα. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια και θα είμαστε εδώ και στο μέλλον. Βοηθήσαμε τη χώρα να αντλήσει χρήματα απο τις κεφαλαιαγορές και συνδράμαμε τις τράπεζες σε δύσκολες εποχές βοηθώντας στην ανάκαμψη».

*«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ήμασταν μέρος της ομάδας αναδόχων που επανέφερε την Ελλάδα στις αγορές τον περασμένο Απρίλιο»

*«Είναι σημαντικό για την Ελλάδα να προσφέρει σταθερό περιβάλλον στους επενδυτές για να παίρνουν μελετημένες αποφάσεις και να τοποθετούν κεφάλαια χωρίς γραφειοκρατία και περίπλοκες διαδικασίες.Οι αγορές πιστεύουν ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, όμως οι ελληνικές επενδύσεις πρέπει να ανταγωνιστούν άλλες παγκόσμιες ευκαιρίες».

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο Τζέιμι Ντάιμον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan-με ελληνικές ρίζες, τρίτης γενιάς, εγγονός Λάκωνα, που ξεκίνησε την καριέρα από τη θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντάιμον που επρόκειτο να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ματαίωσε το ταξίδι του στην Αθήνα καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρούλακης από τη ΔΕΘ θα βάλει «ταφόπλακα» σε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ θα είναι καθοριστική, αφού θα πρέπει να πείσει τους έλληνες ψηφοφόρους ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έτοιμη εναλλακτική πρόταση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Το «ταμείο» της κυβέρνησης για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Αύξηση των ποσοστών και νέα σχέση με τους πολίτες
Αν και «γαλάζια» στελέχη θεωρούν πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός θα αυξήσουν τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ταυτόχρονα εκτιμούν πως αυτό το κλίμα δεν θα «φτάσει» μέχρι τις εκλογές
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα: Η παραίτηση από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο βιβλίο και οι «σύντροφοι» που «καίει»
Ο Αλέξης Τσίπρας πέρα από την κεντρική παρουσίαση του βιβλίου που θα κάνει στην Αθήνα δεν αποκλείεται να πάει και σε άλλες δυο - τρεις μεγάλες πόλεις της επαρχίας
Ο Αλέξης Τσίπρας 24
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Δράμας μετά από πρόσκληση των γιατρών – «Άπαντες εγγυώνται την ειρήνη κατά την επίσκεψή μου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι αποδέχεται επίσημα την πρόσκληση του Συλλόγου Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας για επίσκεψη,...
Άδωνις Γεωργιάδης 2