Πολιτική

Με αυτά τα πρόσωπα θα κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση μετά τις εκλογές έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που θα καταλάβουν θέσεις κλειδιά και θα ασκούν αντιπολίτευση.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει στις έξι και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα κρατήσει τη έδρα της Αχαΐας και θα προτείνει για την θέση του γραμματέα της Κ.Ο. την Όλγα Γεροβασίλη.

Στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα προτείνει τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη.  Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα.

Επίσης, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη Τύπου για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Ε.Κ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «ανέβασε» τηλεφωνικές κλήσεις με τον πρόεδρο του ΔΣΑ καταγγέλλοντας παρεμπόδιση συνέντευξης τύπου
«Είμαστε στο στόχαστρο του Φλωρίδη, που ήδη εργαλειοποίησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και τον Πρόεδρο ΔΣΑ για να πλήξουν την δικηγορική μας υπόσταση»
EUROKINISSI 10
Σφοδρά πυρά Κωνσταντοπούλου κατά κυβέρνησης: «Το απόστημα του παρακράτους διαφθοράς θα σπάσει, το υπόσχομαι»
«Κύριε Μητσοτάκη, αυτοί σας μείνανε: οι Βορίδηδες, οι Φλωρίδηδες, οι Γεωργιάδηδες, οι Σεβαστίδηδες και με αυτούς προσπαθείτε να πλήξετε τους καθαρούς ανθρώπους» αναφέρει
Ζωή Κωνσταντοπούλου 7
Δημοσκόπηση Interview: 12,2% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, 29% αναποφάσιστοι και άλλο κόμμα, «πάνω» ο Τσίπρας, «πέφτει» η Καρυστιανού
Όπως προκύπτει από τη σύγκριση με τα προηγούμενα ευρήματα της δημοσκόπησης της Interview, η ΝΔ καταγράφει μείωση των ποσοστών της κατά 2,3% και το ΠΑΣΟΚ αύξηση κατά 0,3%
Εκλογές 101
Τάσος Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, η δικογραφία περιλαμβάνει αβάσιμες εικασίες
Στη Βουλή διαβιβάστηκε η τρίτη δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται το όνομα του βουλευτού Σερρών, με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν τη διερεύνησή του για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος
Τάσος Χατζηβασιλείου 31