Πολιτική

Με αυτά τα πρόσωπα θα κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση μετά τις εκλογές έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που θα καταλάβουν θέσεις κλειδιά και θα ασκούν αντιπολίτευση.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει στις έξι και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα κρατήσει τη έδρα της Αχαΐας και θα προτείνει για την θέση του γραμματέα της Κ.Ο. την Όλγα Γεροβασίλη.

Στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα προτείνει τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη.  Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα.

Επίσης, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη Τύπου για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Ε.Κ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4