Πολιτική

Με φόρμες και αθλητικά Κεραμέως, Ζαχαράκη, Αυγενάκης, Μαυρωτάς

Με αθλητική περιβολή εμφανίστηκαν η Νίκη Κεραμέως, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Μαυρωτάς, την Τετάρτη (23.09.2020).

Ο λόγος που η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, φόρεσαν  φόρμες και αθλητικά παπούτσια ήταν η “Sport Uniform Day”.

Συγκεκριμένα, η ΓΓΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, διοργάνωσαν τη “Sport Uniform Day”, στο πλαίσιο του #BeActive2020, για την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Με γνώμονα την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως επίσημος φορέας εκπόνησης του ευρωπαϊκού προγράμματος #BeActive2020, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διοργάνωσαν μία συμβολική δράση για τους υπαλλήλους των δύο Υπουργείων, τη “Sport Uniform Day”, στην ημέρα έναρξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30.09.2020).

 

Οι υπάλληλοι των δύο υπουργείων φόρεσαν , επίσης, τα αθλητικά τους, με τις πρέσβειρες του #BeActive Hellas, Κέλλυ Λουφάκη, Εύη Μωραϊτίδου, Βούλα Ζυγούρη, Μαρία Καρπαθάκη και Βιργινία Κραβαριώτη να τους δείχνουν ασκήσεις.

Τέλος, το δικό τους μήνυμα για τη σημασία της άθλησης έστειλαν, μεταξύ άλλων, οι Ολυμπιονίκες μας: Σπύρος Γιαννιώτης, Δημοσθένης Ταμπάκος και ο πρόεδρος του “Ζήσε Αθλητικά” και πρωταθλητής Ευρώπης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης