Πολιτική

“Γιάνη σ’ αγαπάμε!”: Αποθέωσαν τον Βαρουφάκη στην πορεία της Πρωτομαγιάς (ΦΩΤΟ)

Φόρεσε το T-shirt του, το πέτσινο μπουφάν του, έβαλε ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο πέτο (για να είναι και στο πνεύμα της ημέρας) και κατέβηκε στο κέντρο για την πορεία της Πρωτομαγιάς. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θέλησε ξανά να δείξει πως είναι "ένας από ‘μας".

Χαμογελαστός, ο υπουργός Οικονομικών μίλησε με πολλούς πολίτες που τον πλησίασαν και του έλεγαν “Γιάνη σ’ αγαπάμε!”. Και με την αγάπη του κόσμου σαν “όπλο” ο κ. Βαρουφάκης θέλησε να κάνει… πλάκα στους δημοσιογράφους που “έτρεχαν” από πίσω του, ελπίζοντας σε μια δήλωση.



Σταματούσε, μιλούσε, τον πλησίαζε, απομακρυνόταν ξανά. Δήλωση στα ελληνικά ΜΜΕ δεν έκανε. Δεν αρνήθηκε όμως να μιλήσει στα… αγαπημένα του αγγλικά στα διεθνή ΜΜΕ που τον πλησίασαν.




Τα καλά και τα καλά ΜΜΕ. Σαν τις καλές και τις κακές τράπεζες. Σαν τα παιδιά ενός κατώτερου ή ενός ανώτερου Θεού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο Γιάννης Παναγόπουλος θα έπρεπε να διευκολύνει το χώρο και την παράταξή του 
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «προβληματική» τη συνέχιση της παρουσίας του προέδρου της ΓΣΕΕ, ενώ έχει ανασταλεί η κομματική του ιδιότητα – Τι είπε για δημοσκοπήσεις και συνεργασία με τη ΝΔ
Νάντια Γιαννακοπούλου
Γιάννης Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις για υπεξαίρεση κονδυλίων
Σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη απορρίψει ως «αβάσιμες» τις κατηγορίες, καταγγέλλοντας ότι επί ημέρες δημοσιεύματα τον «δικάζουν και τον καταδικάζουν» με βάση «διακινούμενο non-paper άγνωστου συντάκτη»
Γιάννης Παναγόπουλος