Πολιτική

Με το συνασπισμό “Γέφυρες” αρχίζουν την κοινή τους πορεία Τζήμερος και Σκυλακάκης

Μια συνεργασία μακράς πνοής, αρχής γενομένης στις επικείμενες ευρωεκλογές και την περιφέρεια Αττικής και ορίζοντα τις εθνικές εκλογές ανακοίνωσαν σήμερα οι πρόεδροι της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος και της «Δράσης» Θόδωρος Σκυλακάκης.

Το όνομα του συνασπισμού είναι «Γέφυρες» και γεννήθηκε ως ανταπόκριση στην ανοικτή πρόσκληση του ευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών, όπως επισήμαναν σήμερα σε συνέντευξη τύπου οι δύο πρόεδροι, παρουσιάζοντας το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φιλοευρωπαϊκών κομμάτων τους για τις Ευρωεκλογές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το λογότυπο του συνασπισμού και τον βασικό κορμό του Ευρωψηφοδελτίου.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πολύ δυναμικού μεταρρυθμιστικού κινήματος στην Ελλάδα, είπε ο κ. Τζήμερος, τονίζοντας ότι από σήμερα Δράση και Δημιουργία ξανά, ξεκινούν μία πορεία αμοιβαίας υποστήριξης χωρίς ημερομηνία λήξης, για μία υπεύθυνη πολιτική που θα στηρίζεται σε υπεύθυνους πολίτες.

Επιτέλους οι πολίτες που πιστεύουν στην Ευρώπη αποκτούν μία ισχυρή επιλογή στην κάλπη, είπε ο κ. Σκυλακάκης, επισημαίνοντας ότι μπορούν να ψηφίσουν «ναι» στις μεταρρυθμίσεις και «όχι» στο πελατειακό κράτος και να στείλουν το μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι θέλουν λιγότερους φόρους, μικρότερο κράτος και τόπο στους παραγωγικούς Έλληνες.

Η Δράση, όπως πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης, στηρίζει ολόθερμα με περισσότερους από 30 υποψηφίους, την υποψηφιότητα του Θ. Τζήμερου στην περιφέρεια Αττικής, αναφέροντας ότι τόσο μαζί όσο και ο καθένας χωριστά θα ξεκινήσουν περιοδείες στην περιφέρεια Αττικής και σε όλη την Ελλάδα με στόχο ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ψηφίζει” Καμίνη ο Τζήμερος

Τζήμερος: Κατέθεσα πινακίδες λόγω ηλιθιότητας του οικονομικού επιτελείου

Τζήμερος: Πιο επικίνδυνος από τη Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»