Πολιτική

Μεϊμαράκης για πλειστηριασμούς: “Η κόκκινη γραμμή έγινε έντιμος συμβιβασμός”

Να αποσυνδεθεί αμέσως η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από την αξιολόγηση, ζητά με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές φαίνεται πως έχει κοροϊδέψει τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θυμίζει ότι ο πρωθυπουργός έλεγε πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι «κόκκινη γραμμή» και σήμερα γίνεται «ένας έντιμος συμβιβασμός».

«Τελικά η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, οι συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία. Κυρίως, καλλιεργούν αστάθεια και αβεβαιότητα. Και οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν πώς θα κινηθούν», προσθέτει ο κ. Μεϊμαράκης.

«Καθυστερούν την αξιολόγηση και έτσι βάζουν σε κίνδυνο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Λοιπόν, για να μη θυσιαστούν οι καταθέσεις των πολιτών, όπως οι ίδιοι είπαν, είναι ανάγκη να αποσυνδεθεί αμέσως η ανακεφαλαιοποίηση από την αξιολόγηση», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη