Πολιτική

Μετεγγραφές δημάρχων του ΠΑΣΟΚ κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Συνεδρίου

Στην κατεύθυνση της διεύρυνσης και της εμπέδωσης του κόμματος ως σοσιαλδημοκρατικού, φαίνεται ότι κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, λοξοκοιτάζοντας προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση.

Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών, αναφέρουν ότι τουλάχιστον τριάντα εν ενεργεία δήμαρχοι και δεκάδες ακόμη παράγοντες της αυτοδιοίκησης, που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, σκοπεύουν να εκδηλώσουν τη στήριξή τους στην κυβερνώσα παράταξη και με την κίνησή τους αυτή να επιβεβαιώσουν τη βούλησή τους να αναμιχθούν ενεργά στην προσυνεδριακή διαδικασία της Κουμουνδούρου.

Επάνω σε αυτό το σχέδιο εργάζεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Κοτσακάς, στον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έχει εμπιστευτεί τον τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος, ο γραμματέας της ΚΕ Π. Ρήγας, καθώς επίσης και τα πολιτικά γραφεία δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης. Του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. Οι δύο τελευταίοι, εδώ και αρκετές βδομάδες έχουν ξεκινήσει να βλέπουν πολλούς εν ενεργεία δημάρχους από την Αττική και την περιφέρεια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν εκφραστεί θετικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν ενταχθεί στις γραμμές της Κουμουνδούρου, ούτε έχουν αναμιχθεί σε οργανωτικό επίπεδο.

ΠΗΓΗ: “Secret” Παραπολιτικά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλεξάνδρα Σδούκου: Όταν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βρει κάτι για να αντιπαρατεθεί στην κυβέρνηση, απλώς το εφευρίσκει
«Σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για ''μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου'', θα πρέπει να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί»
Αλεξάνδρα Σδούκου
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ