Πολιτική

Μικρομολογιούχοι διέκοψαν την ομιλία Παπαδήμου στο Μέγαρο Μουσικής

Ένταση από ομολογιούχους του ελληνικού Δημοσίου που έχουν ζημιωθεί από το PSI, στο Μέγαρο Μουσικής την ώρα που στο βήμα ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου αλλά και μετά το τέλος αυτής, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση.

Ο κ. Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμoτέρων, έτσι η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας V. Constancio.

Η ημερίδα έχει τον τίτλο: «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη» και έγινε στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, υπό την επιστημονική διοργάνωση του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση μιας ώρας Βενιζέλου – Μπακογιάννη

Βούλτεψη για υποβρύχια: Ανύπαρκτο το θέμα – Θέλει να αποπροσανατολίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πάει … Ποτάμι ο Ψαριανός

Νέα ηχηρή διαφοροποίηση από την κυβέρνηση υπουργού του ΠΑΣΟΚ

“Καταδρομική” του Β. Κικίλια στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Κομματικά εγκάθετοι όσοι πυρπολούν τον διάλογο με τον Μητσοτάκη – Η αστυνομία θα επιβάλει τον νόμο στα μπλόκα»
«Σε καμία πολιτεία δεν μπορεί το κράτος να ρυμουλκήσει τρακτέρ. Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλλουν με αυτόν τον τρόπο - δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω - τα αιτήματά τους»
Παύλος Μαρινάκης 6
Το παρασκήνιο του ναυαγίου της συνάντησης με τους αγρότες - Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης, έτοιμο το Plan B
Ποιοι θα περάσουν τελικά το κατώφλι του Μαξίμου στις 3 το μεσημέρι - Παρ’ ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι εφόσον τα μπλόκα συνεχιστούν, «η επιείκεια τελειώνει»
τρακτέρ 85
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 110