Πολιτική

Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στις ερωτήσεις

Πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους με ερωτήσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα κάποια στιγμή ρώτησε πόσες έχουν γίνει και όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε το... ρεκόρ του στη ΔΕΘ.

Σχεδόν για 2,5 ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Το ενδιαφέρον άλλωστε ήταν τεράστιο και ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι που ήταν στη ΔΕΘ είχαν καταθέσει αίτημα για να… ανακρίνουν τον πρωθυπουργό.

Οι ώρες, λοιπόν, ήταν πολλές με τον πρωθυπουργό προς το τέλος της διαδικασίας να ρωτάει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα «Ήθελα να ξέρω αν θα βάλετε κάποιο όριο στις ερωτήσεις;».

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα που είχε τον ρόλο συντονιστή στη συνέντευξη Τύπου ήταν ιδιαίτερα… δελεαστική. «Κύριε πρόεδρε θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ σας που ήταν οι 44 ερωτήσεις. Πάμε να περάσουμε τις 50. Αν θέλετε ολοκληρώνουμε σε δέκα λεπτά…».

Ο πρωθυπουργός πήρε ξανά τον λόγο και ρώτησε σε τι αριθμό ερωτήσεων βρισκόμαστε, με τον Στέλιο Πέτσα να του λέει χαμογελώντας «Είμαστε στις 49». Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να γίνουν τρεις ακόμα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανής επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Είστε ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης»
«Η επιλογή σας να στοχοποιείτε τους συνηγόρους των οικογενειών θυμάτων και εμένα προσωπικά ως συνήγορο που ενοχλεί, δεν είναι δικαστική, αλλά βαθιά καθεστωτική και βρόμικη», αναφέρει η Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου 21
Πρωτιά για τον «προεδρικό» Λευτέρη Καρχιμάκη - Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ
Η προεδρική πλευρά εξασφαλίζει ως φαίνεται εκ νέου τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή, εκλέγοντας γύρω στα 160 μέλη και ποσοστό γύρω στο 60%
Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
25