Πολιτική

Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στις ερωτήσεις

Πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους με ερωτήσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα κάποια στιγμή ρώτησε πόσες έχουν γίνει και όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε το... ρεκόρ του στη ΔΕΘ.

Σχεδόν για 2,5 ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Το ενδιαφέρον άλλωστε ήταν τεράστιο και ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι που ήταν στη ΔΕΘ είχαν καταθέσει αίτημα για να… ανακρίνουν τον πρωθυπουργό.

Οι ώρες, λοιπόν, ήταν πολλές με τον πρωθυπουργό προς το τέλος της διαδικασίας να ρωτάει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα «Ήθελα να ξέρω αν θα βάλετε κάποιο όριο στις ερωτήσεις;».

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα που είχε τον ρόλο συντονιστή στη συνέντευξη Τύπου ήταν ιδιαίτερα… δελεαστική. «Κύριε πρόεδρε θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ σας που ήταν οι 44 ερωτήσεις. Πάμε να περάσουμε τις 50. Αν θέλετε ολοκληρώνουμε σε δέκα λεπτά…».

Ο πρωθυπουργός πήρε ξανά τον λόγο και ρώτησε σε τι αριθμό ερωτήσεων βρισκόμαστε, με τον Στέλιο Πέτσα να του λέει χαμογελώντας «Είμαστε στις 49». Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να γίνουν τρεις ακόμα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
21