Πολιτική

Μητσοτάκης: Είμαστε συνεπείς με αυτά που είχαμε δηλώσει πριν εκλεγούμε

Με τον Κροάτη ομόλογό του Αντρέι Πλένκοβιτς συναντήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21.11.2019) στο Ζάγκρεμπ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 08:00 το πρωί έφτασε στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Ζάγκρεμπ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνάντηση με τον Αντρέι Πλένκοβιτς, με τον Κροάτη πρωθυπουργό να τον υποδέχεται στην είσοδο. Η συνάντησή τους διήρκεσε 40 λεπτά.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για τις προοπτικές που ανοίγονται με τη νέα ατζέντα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι ευκαιρία να τεθεί μια νέα φιλόδοξη ατζέντα και για τις δύο χώρες, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο λαϊκισμός σε όλη την Ευρώπη μπορεί να ηττηθεί, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχίσει χωρίς τακτικισμούς, αλλά με ορθολογικές πολιτικές.

mitsotakis zagreb

«Είμαστε συνεπείς με αυτά που είχαμε δηλώσει πριν εκλεγούμε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει την πορεία για μια βιώσιμη ανάπτυξη, που «είναι προτεραιότητα για μας». Τόνισε, επίσης, πως η κατάσταση στη χώρα μας έχει βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες με τις πολιτικές που υλοποιεί η κυβέρνηση.

Τέλος, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Πλένκοβιτς για την «εξαιρετική διοργάνωση» του συνεδρίου του ΕΛΚ.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης πρωθυπουργός εξέφρασε τη βούλησή του για συνέχιση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2