Πολιτική

Μητσοτάκης για σεισμό: “Είμαστε κοντά στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται”

Μετά τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε το μήνυμά του μέσω Twitter με αφορμή τον μεγάλο σεισμό ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής μεταβαίνει αύριο στη Λέσβο για να δει από κοντά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί μετά τον σημερινό σεισμό.

Τσίπρας για σεισμό: Η σκέψη μας στους πληγέντες – Πρώτιστη ανάγκη η ασφάλεια των πολιτών

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται. Είμαστε κοντά τους. Επιτελείο του κόμματος μεταβαίνει εκεί».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Fake news, σενάρια συνωμοσίας και «τυμβωρυχίες» βλέπει το Μαξίμου
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει και για τον αριθμό των θανάτων σε εργατικά δυστυχήματα, με φόντο τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος ότι μόνο το 2025 ανήλθαν στους 201
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»