Πολιτική

Μητσοτάκης και Πετρούνιας συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της εθνικής! [pics]

Στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει -μεταξύ άλλων- με τους Λευτέρη Πετρούνια και Βάσω Μιλλούση και να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

Το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά επισκέφθηκε, σήμερα, Παρασκευή 12 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις προκλήσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι αθλητές εξήγησαν στον κ. Μητσοτάκη τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται με σημαντικές ελλείψεις σε όργανα γυμναστικής και υποδομές.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων γυμναστικής ενόψει των προσεχών σημαντικών διοργανώσεων ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του για την αθλητισμό αλλά και τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα των αθλητών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

“Αγαπώ τον αθλητισμό”, είπε ο κ. Μητσοτάκης, “δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον αθλητισμό. Αυτό που κάνετε εσείς, όμως, ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια”.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

“Είχα τη χαρά να επισκεφθώ σήμερα το χώρο, στον οποίο προπονείται η Εθνική Ομάδα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά. Είχα τη δυνατότητα να συνομιλήσω με τους αθλητές μας και τους πρωταθλητές μας, τον Λευτέρη Πετρούνια, τη Βάσω Μιλλούση, αλλά και τα πολλά νέα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει αυτό το άθλημα.

Εντυπωσιάστηκα, ιδιαίτερα, από το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από 250 σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει. Είναι στο χέρι της Πολιτείας να βοηθήσει με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές για να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση
«Σε δυο βάρκες» πατούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον κυβερνητική εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με τις συνεννοήσεις...
Παυλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας»
Απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές λέγοντας πως προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τη ΝΔ ενώ έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, πάτησε σε δύο βάρκες και έπεσε στη μέση
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 28
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 97
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας