Πολιτική

Μητσοτάκης: Το “δεξί” του χέρι “χαστουκίζει” τον Τσίπρα

Σκληρή επίθεση εφ' όλης της ύλης στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Κυριακή ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.

“Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση”, υπογράμμισε το δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, κ. Λαζαρίδης, ανέφερε πως είναι φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας “είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι, όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν”.

Ο άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Μακάριος Λαζαρίδης σημείωσε πως κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η κυβέρνηση για τη διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επισήμανε: “Εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η κυβέρνηση του”.

“Ακούσαμε” συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, “τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 11
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ