Πολιτική

Ο Μιχελογιαννάκης αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη Βουλή

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχελογιαννάκης μετά το μπάχαλο που προκάλεσε η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποχώρησε από τη Βουλή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος με ανακοίνωσή του σημειώνει πως μετά την “εκπληκτική ομιλία του πρωθυπουργού που ζητούσε με την ονομαστική ψηφοφορία να δοθεί μήνυμα στα αυτονόητα, ενόψει κρίσιμων εξελίξεων, ατυχείς χειρισμοί μείωσαν το ζητούμενο της μέγιστης συναίνεσης, που θα βοηθούσε στις κρίσιμες συναντήσεις για το μέλλον του τόπου μας”, αφήνοντας έτσι σαφέστατες αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όπως επισημαίνει με αυτούς τους χειρισμούς “χάθηκε μια ευκαιρία ενωτικής διαπραγμάτευσης, έστω σε κάποια ζητήματα και απαξιώθηκε πάλι το πολιτικό σύστημα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πρώτη δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Πώς αξιολογούν τα μέτρα, η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, χάνει ο Τσίπρας από την Καρυστιανού
Σχετικά με μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 77% των ερωτηθέντων δηλώνει καθόλου ή λίγο ικανοποιημένο - Το 50% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν παρακολούθησε την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Κυριάκος Μητσοτάκης 138