Πολιτική

Ο Μιχελογιαννάκης αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη Βουλή

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχελογιαννάκης μετά το μπάχαλο που προκάλεσε η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποχώρησε από τη Βουλή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος με ανακοίνωσή του σημειώνει πως μετά την “εκπληκτική ομιλία του πρωθυπουργού που ζητούσε με την ονομαστική ψηφοφορία να δοθεί μήνυμα στα αυτονόητα, ενόψει κρίσιμων εξελίξεων, ατυχείς χειρισμοί μείωσαν το ζητούμενο της μέγιστης συναίνεσης, που θα βοηθούσε στις κρίσιμες συναντήσεις για το μέλλον του τόπου μας”, αφήνοντας έτσι σαφέστατες αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όπως επισημαίνει με αυτούς τους χειρισμούς “χάθηκε μια ευκαιρία ενωτικής διαπραγμάτευσης, έστω σε κάποια ζητήματα και απαξιώθηκε πάλι το πολιτικό σύστημα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6