Πολιτική

Μπακογιάννης «έσφαξε με το βαμβάκι», Ακρίτα του ζήτησε δημοσίως συγγνώμη

Η Έλενα Ακρίτα, μετά την -επιεικώς ατυχέστατη- ανάρτησή της για τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων, τού ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, ενώ νωρίτερα ο Κώστας Μπακογιάννης είχε φροντίσει να της απαντήσει «με το γάντι».

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, 16 Μαΐου του 2021, με την Έλενα Ακρίτα να αναρτά την φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη από τον εμβολιασμό του με Astrazeneca και να αφήνει υπονοούμενα πως το εμβόλιο δεν… του έγινε ποτέ, μιλώντας για καπάκι στην σύριγγα, αλλά και στηλιτεύοντας την νοσοκόμα επειδή δεν φορούσε γάντια.

Στα social media επικράτησε… κόλαση, με πολλούς να κατακρίνουν την δημοσιογράφο για την ανάρτησή της, ενώ και επώνυμοι γιατροί μπήκαν στο «παιχνίδι» και εξήγησαν τόσο το ότι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν είναι… καπάκι, όσο και το γιατί οι νοσοκόμες δεν χρειάζεται να φορούν γάντια κατά τους εμβολιασμούς.

Κι ενώ η «φωτιά» φούντωνε, η Έλενα Ακρίτα κατάλαβε προφανώς πως η ανάρτησή της ήταν άστοχη και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως μέσω Facebook από τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη» έγραψε συγκεκριμένα σε νέα της ανάρτηση το πρωί της Τρίτης, 18.05.2021.

Δείτε την

Της είχε ήδη απαντήσει ο Μπακογιάννης με… αδιαφορία

Το πρωί, επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, και απάντησε: «Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27