Πολιτική

Μπατίρισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος…

Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίζεται. Σιγά την είδηση, λέει ο Κάλχας. Η ειδησάρα είναι πως μπατίρισε ο Ακης. Τι; Δεν το πιστεύετε; Για διαβάστε να ενημερωθείτε και τα ξαναλέμε.

 

Στους όρους της αποφυλάκισης περιλαμβάνεται και η καταβολή εγγύησης 70.000 ευρώ.

Μόλις το άκουσε η Βίκυ έχασε το χρώμα της. Βλέπετε δεν έχει αυτό το ποσό, όπως είπε ο συνήγορός της και ζήτησε να μειωθεί στις 50.000 και επιπλέον να της δοθεί περιθώριο τριών μηνών να βρει τα χρήματα, ώστε να μην παραμείνει στη φυλακή ως τότε.

Λοιπόν τι λέτε τώρα; Μπατίρισε ή όχι ο Ακης;

Οποιος πει το αντίθετο δεν γνωρίζει πόσο αγαπά ο Ακης τη Βίκυ. Είναι τόσο μεγάλος ο έρωτάς του που είναι ικανός να εμφανίσει όλους τους κρυφούς λογαριασμούς για το καλό της….

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Αμυντική ενέργεια η κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων από τους ελληνικούς Patriot
«Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι εκεί από το 2021. Υπήρξε επιθετική ενέργεια και στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της συμμετείχε η ελληνική αποστολή. Δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις λεπτομέρειες»
Παύλος Μαρινάκης
6
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης