Πολιτική

Μπουνιές Ντάισελμπλουμ στον Τσακαλώτο! – ΦΩΤΟ

Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Τι ακριβώς εννοούσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ όταν ύψωσε τις γροθιές του απέναντι στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Ecofin;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από τις φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο πρόεδρος του Eurogroup χαμογελαστός έχει απέναντί του τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και ως άλλος Ρόκι, έχει υψώσει τις γροθιές του. Ο κ. Τσακαλώτος είναι πλάτη στον φακό αλλά μάλλον χαμογελάει κι εκείνος.

Ένα ελαφρύ μειδίαμα βλέπουμε και στο πρόσωπο του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν και τώρα αρχίζουν οι εικασίες. «Θα σου δώσω ένα αριστερό κροσέ;», «Θα ρίξουμε μια στο χρέος και θα πέσει νοκ αουτ;», «Έτσι έριξα μια στον Βαρουφάκη και πάρτον κάτω», «Να σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρε κόσμε γυάλινε» και χιλιάδες άλλες λεζάντες θα μπορούσαν να μπουν σε αυτές τις δυο φωτογραφίες….

ΠΗΓΗ: EPA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 6
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 22