Πολιτική

Μυρσίνη Λοΐζου: Νέες αναρτήσεις που βάζουν φωτιά

Δεν είναι μόνο το κατά την ίδια «γλωσσικό ατόπημα» που είχε ποστάρει στα social media. Η Μυρσίνη Λοΐζου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και κόρη του Μάνου Λοΐζου, έχει κάνει και άλλες αναρτήσεις που θα προκαλέσουν νέες συζητήσεις.

Αναρτήσεις με αστυνομικούς των ΥΜΕΤ να καίγονται από βόμβες μολότοφ, βόμβες μολότοφ – φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου αλλά και ποστ λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που λίγο έλειψε να κοστίσει την ζωή στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο. Όλα αυτά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν μπορούν να αποδοθούν σε «γλωσσικό ατόπημα». Η Μυρσίνη Λοΐζου υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μίλησε την Τετάρτη για ζήτημα μικροπολιτικής και για την «ψευδαίσθηση της προφορικότητας» των social media που την οδήγησε στο «γλωσσικό ατόπημα», αλλά οι αναρτήσεις που έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα από το παρελθόν το λιγότερο προβληματίζουν. Μιλάει για «χώρα ηλιθίων» αναφερόμενη στην άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα και κάνει πλάκα με την τρομοκρατική επίθεση σε έναν άνθρωπο.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου

loizou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1