Πολιτική

ΝΔ για επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ: Παραπλάνησε το κοινοβούλιο αναφέροντας ονόματα που δεν περιέχονταν στην επιστολή Ράμμου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα έξι ονόματα και θέτει νέα ερωτήματα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής: Ύστερα από την αμήχανη στάση στην οποία βρέθηκε ο κ.Τσίπρας στη Βουλή και την επιβεβαίωση ότι η επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ.Ράμμου δεν περιείχε ονόματα, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν στη δημοσιότητα, επιστολή του κ.Τσίπρα προς τον κ.Ράμμο, από τις αρχές Δεκεμβρίου στην οποία ο κ.Τσίπρας κατέγραφε ονόματα. Αποδεικνύουν, λοιπόν, με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ο κ.Τσίπρας έδωσε ονόματα στον κ.Ράμμο πριν από οποιαδήποτε έρευνα της ΑΔΑΕ κι όχι ο κ.Ράμμος προς τον κ.Τσίπρα.

Ο κύριος Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο αναφέροντας ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή του κ.Ράμμου. Αλήθεια, πώς έφτασαν τα ονόματα αυτά στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ; Πώς ήταν σε γνώση του κ.Τσίπρα οι συγκεκριμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί των προσώπων αυτών; Μέσω ποιας ακριβώς διαδρομής; Μήπως από τα ρυπαρά δίκτυα; Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έχει κινηθεί από την αρχή με απολύτως θεσμικό τρόπο όπως φάνηκε και σήμερα στη Βουλή. Κι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα χέρια της οποίας βρίσκεται πλέον η υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης