Πολιτική

ΝΔ για επίθεση στη Μονή Πετράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τέλος στην κομματική κάλυψη που δίνει στους αντιεξουσιαστές

Την καταδίκη της ΝΔ για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη, εκφράζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας πως η αλυσίδα των επιθέσεων και βανδαλισμών κατά ναών μεγαλώνει και πως ο βέβηλος συμβολισμός τους προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τους πραγματικούς σκοπούς και επιδιώξεις των δραστών.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο «η αποθράσυνσή τους συνδέεται με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας- αρνείτο να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα βίας και ανομίας.

Έστω και τώρα, ας βάλει τέλος στην ιδιόμορφη αυτή ιδεολογική – κομματική κάλυψη που δίνει στους αντιεξουσιαστές» καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σιγή ασυρμάτου στο ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία Κωνσταντινόπουλου – Στρωμένος με «αγκάθια» ο δρόμος προς το συνέδριο
Με το κεφάλαιο αυτό να κλείνει χθες, η Χαριλάου Τρικούπη μετρά πλέον αντίστροφα για το συνέδριο, που ξεκινά σε μία εβδομάδα από σήμερα στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος