Πολιτική

ΝΔ για Μετρό στα Εξάρχεια: Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ αν είναι υπέρ ή κατά του σταθμού και των τραμπουκισμών

Η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα επεισόδια που γίνονται στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στα Εξάρχεια. «Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα», τονίζει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ερωτά τον ΣΥΡΙΖΑ να πει «αν είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός Μετρό στα Εξάρχεια και αν καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων” που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13