Πολιτική

ΝΔ: “Η εικονική πραγματικότητα της Κυβέρνησης διαλύθηκε σε ένα μήνα”

Η πολιτική της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί πουθενά αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε κυβερνητικές πηγές για τον δημοσιονομικό στόχο του 2016.

«Η αλήθεια είναι μια: Αρκούσε μόλις ένας μήνας (Ιούλιος) αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για να διαλυθεί η εικονική πραγματικότητα που καλλιεργούσε η κυβέρνηση.

Στο Δελτίο με τα προσωρινά στοιχεία της εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να διαπιστώσει (Πίνακας 1Α), ότι αν δεν υπήρχε η κυβερνητική στάση πληρωμών (3.297 εκατ. ευρώ κάτω από το στόχο) το πρωτογενές αποτέλεσμα (έσοδα – έξοδα, πλην τόκων) θα υπολείπονταν του στόχου κατά 600.000.000 ευρώ!

Η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί συνεχώς ότι η πολιτική της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί πουθενά.

Συντηρεί την ύφεση, εξοντώνει τους συνεπείς φορολογούμενους, θεριεύει τη φοροδιαφυγή.

Όποιος λέει την αλήθεια και προειδοποιεί υπεύθυνα και έγκαιρα δεν υπονομεύει την δημοσιονομική προσπάθεια, όπως ισχυρίζονται οι “γνωστοί – άγνωστοι” – φερέφωνα της Κυβέρνησης.

Την υπηρετεί», αναφέρει η ΝΔ απαντώντας στην κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9