Πολιτική

ΝΔ: Κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ οι αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα που ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ

Παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει η ΝΔ τα στοιχεία για τις πενιχρές απολαβές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

«Κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου, την έκθεση της ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «η νέα έκθεση της ΓΣΕΕ είναι κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ. 1 στους 3 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνει μισθό κάτω από 500 ευρώ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβέρνησης Τσίπρα, που πανηγυρίζει για τη δήθεν υπεραπόδοση της οικονομίας, ενώ έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη με αχρείαστη υπερφορολόγηση».

Υπογραμμίζει, επίσης, πως «ο μόνος δρόμος για να αυξηθεί ουσιαστικά το εισόδημα όλων των Ελλήνων είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας: Μείωση φόρων, κίνητρα για επενδύσεις, δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας».

Δείτε τη δήλωση του Γιάννη Μαστρογεωργίου:

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Έκθεση 2019 για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, με μισθό κάτω των 500 ευρώ αμείβονταν το 2018 571.000 Έλληνες, περίπου το 1/5 στον ιδιωτικό τομέα, ενώ 251.000 εργαζόμενοι έπαιρναν λιγότερα κι από 250 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 361