Πολιτική

ΝΔ: Να αλλάξει η διεύθυνση ειδήσεων στην ΕΡΤ

Επιτακτική θεωρεί την ανάγκη για αλλαγές, και μάλιστα εδώ και τώρα, στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης η ΝΔ, καταγγέλλοντας για μια ακόμα φορά «περίεργα παιχνίδια» και κάνοντας λόγο για «μαύρη προπαγάνδα».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης καταγγέλλει τη δημόσια τηλεόραση ότι αδυνατεί να διασφαλίσει τα αυτονόητα, δηλαδή όπως λέει την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα στη μετάδοση των ειδήσεων.

«Οι διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ ιθύνοντες της ΕΡΤ, συνεχίζουν απτόητοι τα περίεργα παιχνίδια , όχι μόνο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης αλλά και μαύρης προπαγάνδας» τονίζει ο κ. Μιχελάκης.

Καταγγέλλει, δε, τους εμπνευστές της, όπως λέει χαρακτηριστικά, πως έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. «Δεν πάει άλλο» δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος τονίζει πως η αντικειμενική ενημέρωση από την ΕΡΤ αποτελεί δημόσιο αγαθό και πως η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί σαν όργανο ενός κόμματος που καταρρέει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Να αποσυρθεί η ρύθμιση που θεωρείται «φωτογραφική» για την Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούν οι δικηγορικοί σύλλογοι
Η ρύθμιση χαρακτηρίζεται από την αντιπολίτευση «φωτογραφική», καθώς εφαρμόστηκε από την υπουργό Τουρισμού στην υπόθεση επιμέλειας των παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Μίνωα Μάτσα
Όλγα Κεφαλογιάννη 5
Παρέμβαση... Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Πείτε μας κ. Μητσοτάκη την ατζέντα της συνάντηση με Ερντογάν για να δούμε αν πρέπει να γίνει
Η τοποθέτησή της έρχεται σε μια συγκυρία κατά την οποία, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμόρφωση του κόμματός της
Η Μαρία Καρυστιανού 33