Πολιτική

ΝΔ: Να απαντήσει ο Παππάς για τον Αρτεμίου και τη… Βενεζουέλα

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία πυροδοτεί δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και ένα ταξίδι στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013. Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε εκείνο το ταξίδι μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο ήταν και ο νυν υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος σήμερα Δευτέρα (31.10.2016) υποστηρίζει πως ο Αρτέμης Αρτεμίου φέρεται να είχε κάνει μαζί με τον Νίκο Παππά “μυστικό” ταξίδι στη Βενεζουέλα. «Στο Καράκας, μάλιστα, Παππάς και Αρτεμίου συναντήθηκαν και με στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων που βρίσκονταν στη Βενεζουέλα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που σε ανακοίνωσή της καλεί τον υπουργό Επικρατείας να απαντήσει για το αν πήγε στη Βενεζουέλα με τον Αρτέμη Αρτεμίου ή όχι.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο “ταλαντούχος” δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερος Τυπος” δεν μπορούν να κρύβονται. 

Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιο λόγο. 

Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Επιστολή του Πέδρο Σάντσεθ στον Νίκο Ανδρουλάκη – «Εύχομαι ένα παραγωγικό συνέδριο και εξαιρετικά αποτελέσματα στις εκλογές»
«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με διεθνιστική παράδοση και διαθέτει μια σημαντική ιστορική πορεία για το προοδευτικό κίνημα στην Ευρώπη και παγκοσμίως» γράφει στην επιστολή του ο Ισπανός πρωθυπουργός
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ
Γιώργος Φλωρίδης: Απολύτως κατάλληλος ο χώρος για τη δίκη των Τεμπών – Την Τετάρτη θα μπουν μόνο όσοι ορίζει ο νόμος
Οι αιχμές στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι - Σε 2 σημεία θα κάνει έλεγχο η αστυνομία στη δίκη για τα Τέμπη που θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου
Γιώργος Φλωρίδης
36