Πολιτική

ΝΔ: «Ο κ. Βενιζέλος ομολογεί το Βατερλό του»

Η πρόβλεψη πως η ύφεση θα ξεπεράσει το 4,5% αποτελεί ομολογία αποτυχίας από πλευράς του υπουργού Οικονομικών σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Βενιζέλος που πίστευε ότι έβαλε “πάτο στο βαρέλι του χρέους”, ομολογεί σήμερα το Βατερλό του. Ομολογεί, ότι η ύφεση, που η πρόβλεψη στο μεσοπρόθεσμο ήταν για 3,5%, θα ξεπεράσει το 4,5%, αποτέλεσμα της εμμονής της κυβέρνησης στη λανθασμένη πολιτική.

Ομολογεί έμμεσα ότι θα πάρει νέα μέτρα, την ώρα που γνωρίζει ότι δεν τα αντέχει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία. Ομολογεί, ότι οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του στη συμφωνία με τη Φινλανδία, για το θέμα των εγγυήσεων, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τη νέα δανειοδότηση της χώρας» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης.

«Καλό θα ήταν, ο κ. Βενιζέλος πρώτα από όλα να έβαζε… πάτο στο βαρέλι της δικής του αμετροέπειας και λαθών. Και βέβαια, είναι κωμικό αφού πανηγύρισε τη συμφωνία, που υπέγραψε με τη Φινλανδία για τις εγγυήσεις, να έχει το θράσος να ζητά από τη Νέα Δημοκρατία, να μαζέψει εκείνη τα λάθη της δικής του ανικανότητας», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: “Δεν αποκλείονται νέα μέτρα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1