Πολιτική

ΝΔ: Οργή για ανάρτηση της προέδρου της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου

«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση “δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε” η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου» σχολίασε η ΝΔ για την ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης η ΝΔ υπογραμμίζει ότι κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου.

«Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη» προσθέτει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Η ανάρτηση της κας Κωνσταντίνου 

anartisikonou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26