Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ προς οδηγούς ταξί: Σταματήστε τους αποκλεισμούς

Eκκληση προς τους οδηγούς ταξί σε όλη τη χώρα να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων, απευθύνει η ΝΔ την ώρα που εξαπολύει σφοδρή νέα επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε δήλωσή του αναφέρει πως ο κ. Ραγκούσης, τον οποίο χαρακτηρίζει “αρχιτέκτονα του χάους”, παραμένει αιχμάλωτος στη βεντέτα με τον προκάτοχό του και αποδεικνύει την ασυνέπεια και την αφερεγγυότητα μιας κυβέρνησης που παραπαίει, χωρίς συντονισμό και χωρίς κανένα σχέδιο”.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγορεί τον υπουργό πως ακολουθώντας μεθοδεύσεις κοινωνικού αυτοματισμού, επιμένει στην προσπάθειά του να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις και αδιαφορεί για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και την υπονόμευση της τουριστικής μας βιομηχανίας.

“Υπογραμμίζουμε ότι, για το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας, η επιδίωξή του αυτή δεν πρέπει να περάσει”, τονίζει ο κ. Μιχελάκης καλώντας τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία στην κυβερνητική αναλγησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια ολόκληρη χώρα «χορεύει» στους ρυθμούς των ταξιτζήδων – Νέα συνέλευση του ΣΑΤΑ τις 19:00

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε