Πολιτική

ΝΔ: προς ολοταχώς για νέο πρόεδρο

Οι 4 υποψήφιοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Έκτακτο Συνέδριο στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Οι υψηλοί τόνοι πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έγινε χθες φαίνεται ότι δίνουν τη θέση τους σε ένα πιο ήρεμο κλίμα στη ΝΔ. Οι υποψήφιοι τελικώς συμφώνησαν ότι για το νέο αρχηγό θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη του κόμματος αλλά και οι “φίλοι” που θα εγγράφονται ως μέλη στο ηλεκτρονικό σύστημα μέχρι και την μέρα των εκλογών του νέου προέδρου.

Με συνέντευξη του στον κυριακάτικο τύπο ο Αντώνης Σαμαράς αποφεύγει να σχολιάσει τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε βάρος του.  “Φίλος ο Βαγγέλης από παλιά. Τίποτε άλλο” ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Σαμαράς. 
«Ρόλος μου είναι να ενώνω και όχι να διχάζω» είπε ο Αντώνης Σαμαρας απο τα Ιωάννινα το βράδυ και επανέλαβε οτι «πρέπει να τελειώσουν οι μηχανισμοί» .

Οταν ρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις βολές Μεϊμαράκη, τον  δικαιολόγησε λέγοντας χαρακτηριστικά οτι ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας αναφέρθηκε σε “γεγονότα που έχει καταγράψει η ιστορία”. Ο κ. Μειμαράκης χθες στην ΚΕ είχε πεί: “ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είπε ποτέ προδώστε την παράταξη ή ρίξτε την κυβέρνηση». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Συρεγγέλα για την παραίτησή της από γραμματέας της ΝΔ: Επέλεξα μια δύσκολη αλλά συνειδητή επιλογή, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, να γίνω η πρώτη γυναίκα Γραμματέας του κόμματος στα 50 χρόνια της ιστορίας του»
Η Μαρία Συρεγγέλα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πλακιάς: Η πρόταση Καρυστιανού για προανακριτική δεν βρίσκει σύμφωνους όχι μόνο τις άλλες οικογένειες που είναι εκτός συλλόγου αλλά και αυτές που είναι εντός
Η πρόταση την οποία υιοθέτησαν κόμματα της αντιπολίτευσης και κατέθεσαν στη Βουλή αναφέρεται ως «πρόταση των συγγενών των θυμάτων»
Βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας 22
Κυριάκος Μητσοτάκης από το νέο ΚΕΠΑ στο Γαλάτσι: Αυτονόητη η διεύρυνση της λίστας αναπηριών που είναι μη αναστρέψιμες
«Θεωρώ αδιανόητο να ζητούμε από τους συμπολίτες μας να επαναπιστοποιείται η αναπηρία τους όταν γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάστασή τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νίκη Κεραμέως στο ΚΕΠΑ Γαλατσίου 10