Πολιτική

Νέα διάψευση Διαματάρη για την πρόταση υπουργοποίησης στον Κασσελάκη – «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε νέα διάψευση προχώρησε ο Αντώνης Διαματάρης, σχετικά με το θέμα του εάν έγινε ή όχι πρόταση στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός της ΝΔ το 2019.

Προηγουμένως πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ επέμειναν πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δεχτεί τέτοια πρόταση με εντολή Μητσοτάκη, προκειμένου να είναι υπουργός της ΝΔ εάν εκλεγόταν το 2019.

Μάλιστα, σχολιάζοντας προηγούμενη διάψευση του Αντώνη Διαματάρη, ερμήνευσαν την ανάρτησή του ως παραδοχή ότι έκανε την πρόταση με δική του πρωτοβουλία και όχι με εντολή Μητσοτάκη.

Ωστόσο ο Αντώνης Διαματάρης με τη νέα του ανάρτηση το διαψεύδει και αυτό, λέγοντας πως αυτός ο ισχυρισμός στερείται σοβαρότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη