Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Ο Μ. Χαρακόπουλος ζητά εμμέσως παραίτηση Παπαμιμίκου

Καταπέλτης ήταν ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, κ. Παπαμιμίκο και τα μέλη της ζητώντας μάλιστα να αποδοθούν άμεσα.

Όπως σημειώνει ο κ. Χαρακόπουλος, η αναβολή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία πλήττει σοβαρά το κύρος της παράταξης, ενώ έκανε λόγο για φιάσκο για το οποίο ευθύνεται ο κ. Παπαμιμίκος, ζητώντας εμμέσως την παραίτησή του.

Μάλιστα, δήλωσε πως απαιτείται η μέγιστη ψυχραιμία από όλους τους υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος, κάνοντάς τους κριτική για τις δηλώσεις τους με αλληλοκατηγορίες και χαρακτηρισμούς, που όπως σημειώνει, “υπονομεύουν την ενότητα και το αύριο της παράταξης που πρέπει να τα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13