Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο για τη ΔΕΠΑ

Το θέμα της ΔΕΠΑ διατηρεί ψηλά στην πολιτική ατζέντα η Νέα Δημοκρατία, που με νέα ανακοίνωσή της ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγω για «νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις», που όπως σημειώνει «φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη».

Επικαλείται μάλιστα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη».

Η Νέα Δημοκρατία θέτει στην κυβέρνηση τα ερωτήματα: «Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης του. Θα επανέλθουμε…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Δεν μπορούμε να κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ της δεκαετίας του ’80 επειδή πλησιάζουν εκλογές
«Εκείνο που διεκδικεί η αντιπολίτευση είναι η άνευ αξιολόγησης άκριτη χορήγηση βαθμών, χωρίς εξουσία, χωρίς καθήκοντα και χωρίς αντίκρισμα σε πραγματική υπηρεσία»
Ο Νίκος Δένδιας στη Βουλή
Δημήτρης Καιρίδης για Νίκο Δένδια: Όποιος δίνει άλλοθι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι άστοχο και ατυχές
«Ε, όχι και να τα ακούμε από έναν επιχειρηματία»» είπε ο βουλευτής της ΝΔ για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ενώ για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι «το έκανε καλοπροαίρετα»
Ο Δημήτρης Καιρίδης 8
Βολές Νίκου Ανδρουλάκη κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Βενεζουέλα και FIR Αθηνών – Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες
Συστηματική εγκατάλειψη των υποδομών κατήγγειλε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την καθήλωση των αεροπλάνων - «Πάθατε Νετανιάχου» ρώτησε τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής
Νίκος Ανδρουλάκης
Η «γαλάζια» κόντρα Καιρίδη - Δένδια συνεχίστηκε και στο καφενείο της Βουλής: «Εγώ δεν είμαι Μπογδάνος» - Το τηλεοπτικό σχόλιο Καιρίδη
Οι δύο άνδρες νωρίτερα, είχαν αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα, με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Καιρίδη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δένδιας και Καιρίδης
27
Επεισόδιο στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου, Καιρίδη και Δένδια – Το «άσε μας κουκλίτσα μου» που άναψε «φωτιές»
«Δεν ζητάω συγνώμη… και δεν δέχομαι την υπεράσπιση κανενός» είπε ο Δημήτρης Καιρίδης «αδειάζοντας» τον Νίκο Δένδια που είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα
Δημήτρης Καιρίδης
54