Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση: Θρίλερ με τον νικητή των εκλογών

Το απόλυτο εκλογικό θρίλερ φαίνεται πως θα ζήσει η χώρα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, καθώς άλλη μία δημοσκόπηση δείχνει οριακή μάχη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας Το Ποντίκι, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται μόλις με μισή ποσοστιαία μονάδα έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,5% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 25%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 5,5%, κάτι που δείχνει πως με την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου ενισχύεται το κόμμα της Φώφης Γεννηματά.

Ακολουθούν Ποτάμι και ΚΚΕ που συγκεντρώνουν ποσοστό 5%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη βρίσκεται μόλις στο 4%.

Σύμφωνα και με αυτή τη δημοσκόπηση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εισέρχονται στη Βουλή συγκεντρώνοντας ποσοστό 2,5%.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με ποσοστό 36% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με ποσοστό 33%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»