Πολιτική

Νέα κυβέρνηση: Ποιοί υπουργοί έμειναν εκτός!

Ηχηρά ονόματα μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος με το πιο τρανταχτό αυτό του Νίκου Φίλη ο οποίος δεν δέχθηκε την μετακίνησή του από το υπουργείο Παιδείας και έτσι έμεινε εκτός κυβέρνησης.

Όμως υπάρχουν και άλλα κυβερνητικά στελέχη, κάποιοι από οποίους σήκωσαν το βάρος της διαπραγμάτευσης, αλλά έμειναν τελικά εκτός κυβέρνησης. Ένας από αυτούς ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Την στάση του απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές για τις ιδιωτικοποιήσεις πλήρωσε και ο Θοδωρής Δρίτσας. Ο κ. Δρίτσας παρότι ήταν υπουργός Ναυτιλίας ήταν κατά της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών.

Εκτός κυβέρνησης έμειναν επι της ουσίας όλη η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αφού δεν επανυπουργοποιήθηκαν η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Θεοδοσης Πελεγρίνης. Εκτός έμειναν επίσης η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δημήτρης Μάρδας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Αριστείδης Μπαλτάς, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1